Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от играта, която показа новото попълнение в състава на „сините” Зе Соарес при днешната контрола с Хасково, която „сините” спечелиха с 3:2.

„Като за първи Зе Соарес се представи не лошо, с оглед и на противника. Все още няма и аклиматизация, смятам, че това бе едно нормално представяне – качествата, които има той са безспорни, въпросът е вече постепенно да навлиза в игровата концепция на Левски, да се аклиматизира, да учи нещата, които се изискват от него в тактически план, на базата на качествата, които притежава смятам, че можем да го аклиматизираме скоро към играта на отбора”, коментира дебюта на Зе Соарес днес „синият” специалист.

„След като е наш футболист, нормално е да му се гласува доверие. Ще преценяваме, кога и колко. Казах вече, не трябва и него да го поставяме под напрежение, първо и най-важно е, той да усвои начина и дисциплината в нашия отбор като тактика. Ще работим, за да стане футболист и да дърпа Левски нагоре”, продължи Мъри.

„Разликата с ЦСКА е и голяма и малка. Не виждам поводи за притеснение, ако побеждаваме. Правим промени, за да добием игрови облик на високо ниво. Днес всички играха на добро ниво. Имаха желание да спазват нещата, които се изискваха от тях. Нормално е да се ядосам при тези два гола, които допуснахме – младият вратар пак сбърка, но това е нормално”, коментира той.

„Джайеоба игра на добро ниво, може и в събота да му дам шанс. Мариян може още, аз искам повече от него, но все пак тренира, работи здраво”, сподели още Стоилов.