Николай Димитров заслужава да бъде титуляр, заяви старши треньорът на Левски Станимир Стоилов след контролата с Хасково завършила наравно - 2:2.

Ники Димитров показа, че се отличава в сравнение с другите играчи на терена. Той си заслужава титулярното място в Левски. Лъчо Балтанов също беше на добро ниво, а Мариян Огнянов в типично негов стил - разочарова. Веднъж е на добро ниво, а после играе много зле. Общо взето всички млади футболисти играха добре, за нивото си”, коментира Станимир Стоилов.

Специалистът не остана доволен от играта на Левски в мача с Хасково. Наставникът на „сините” сподели, че срещата е била на средно ниво. Стоилов допълни, че тимът му е направил за пореден път много пропуски пред вратата на съперника.

Милан Коприваров и Емил Ангелов са футболисти на Левски и ние искаме да ги преотстъпим, защото така ще могат да играят. Те сигурно желаят да ги дадем на Реал Мадрид, но от там не ги искат”, категоричен бе Стоилов.

Треньорът на Левски каза, че е доволен от показаното от новото попълнение Юсуф Рабех: „Показа добро ниво, въпреки че не бе поставен под някакво напрежение. Не съм решил дали да го пусна като титуляр срещу Берое.”

Стоилов каза още, че до 31 август могат да се случат различни неща с футболистите от отбора. „Част от играчите трябва да си повишат формата, ако искат да останат в Левски”, разкри Станимир Стоилов.