Левски направи 2:2 с Хасково в контролна среща играна на стадион „Георги Аспарухов”.

Старши треньорът на „сините” Станимир Стоилов даде шанс за изява предимно на младите си футболисти, но въпреки огромното желание да се докажат, те не успяха да стигнат до победата над втородивизионния тим, като на два пъти се оказаха догонващи в резултата. 

Новото попълнение на Левски Юсуф Рабех направи своя дебют за „сините”, макар и в неофициален мач. Като титуляр излезе и Игор Томашич, който страдаше от контузия в кръста, получена в първия мач от Шампионската лига с Тампере.

Изненадващо гостите поведоха с гол още в четвъртата минута. След центриране отляво в наказателното поле на Левски, Куртев се възползва от грешка в защитата на „сините” и вкара за 1:0.

В следващите минути „сините” се мобилизираха, но стигнаха до изравнителния гол малко преди почивката. В 43-та минута Николай Димитров прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Хасково след пас на Мариян Огнянов.

След почивката двамата наставници направиха много смени в съставите си, като в игра за Левски се появиха и Георгиев, Киров, Зизов, Иванов, Станчев, Цачев и Иво Михайлов.

Момчетата на Станимир Стоилов бяха близо до гол в минутите след почивката, но до такъв пръв стигна тимът воден от Стамен Белчев, при това след груба грешка от страна на влезлия като резерва вратар за ЛевскиГеорги Георгиев. Стражът буквално подари топката на Петев, след което го спъна в наказателното поле, а съдията отсъди дузпа в полза на Хасково. Точен от бялата точка бе Ямуков в 79-та минута.

Малко преди последния съдийски сигнал Левски стигна до изравнителен гол за втори път. Иво Михайлов оформи крайното 2:2 с много красив и мощен шут извън наказателното поле.

Стартов състав на Левски: Митрев, Бензукан, Томашич, Рабех, Минев, Сърмов, Тасевски, Огнянов, Балтанов, Димитров, Джайеоба.

Стартов състав на Хасково: Стойчев, Себат, Йорданов, Попов, Младенов, Ямуков, Реджеб, Хр. Димитров, Динчев, Куртев, Иса.