Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се опасява, че няма достатъчно футболисти за първия и дублиращия тим. Наставникът сподели за Гонг, че няма намерение да преотстъпва играчи. 

„Най-вероятно никой няма да бъде преотстъпен, тъй като нямаме достатъчно играчи за първия и дублиращия отбор. Всички ще останат – поне на този етап. Първоначално идеята беше, футболистите, които не играят събота и неделя да се състезават за дублиращия, но с оглед на многото мачове сряда-събота ще се наложи да запазим някои от преотстъпените, за да има по-сериозен състав за втория отбор, защото мисля, че юношите все още не са готови”, заяви Станимир Стоилов след края на днешната контрола срещу Бърно. „Сините” победиха с 3:0 чехите в приятелски двубой.

„Според мен се получи добър мач, с добро темпо с не лоши отигравания с оглед и на това, че имаше млади футболисти. Има неща, които трябва да се изчистят в движение, а и липсваше някой по-опитен играч. Все пак заслужават похвала”, заяви старши треньорът.

„Единственият проблем, който ще имаме евентуално за старта на европейските турнири ще е Топузаков, който е с контузия”, допълни Станимир Стоилов, който не скри за интереса на „сините” към мароканския футболист - Юсеф Рабех.