Левски победи с лекота с чешкия Бърно с 3:0 и така взе пети успех в контролите на австрийска земя. Старши треньорът Станимир Стоилов пусна в игра по-голяма част от младите футболисти и резервите, но те също успяха да се справят без проблем със съперника. Левски излезе в състав: Митрев, Балтанов, Стоев, Стойчев, Минев, М.Иванов, Сърмов, Огнянов, Коприваров, Ангелов (к), Н.Димитров.

Двубоят не бе особено напрегнат, като през първата част, и под влиянието на високите температури, и двата отбора бяха по-апатични. В четвъртата минута реферът Брукнер отнеми гол на Левски, заради засада на Ники Димитров. Стражът на „сините” в тази среща Божидар Митрев се справи с малкото по-опасни ситуации пред вратата му.

Всичко интересно се случи след кратка почивка след първите 45 минути. Пет минути след подновяването на играта Левски откри резултата след центриране на Миро Иванов. Емил Ангелов засече топката, отправи удар с глава, и след като вратарят Лейзъл първоначално я спря, Стойчев съумя да я довкара във вратата.

В рамките на две минути след час игра Вагнер от състава на Бърно на два пъти опита да възстанови равенството, като застраши сериозно Митрев, но младият вратар се справи отлично със ситуациите.

В 67-та минута падна и втори гол във вратата на Лейзъл, когато Николай Димитров открадна една топка, напредна в половината на Бърно, пусна на Миро Иванов, който му върна в наказателното поле и Димитров отбеляза за 2:0.

Емил Ангелов оформи класическия резултат от срещата в 85-та минута, когато след центриране на Миро Иванов комбинира с Милан Коприваров и отново получи топката, за да я прати в мрежата на Бърно.

Веднага след като Левски реализира третото попадение, съдията на мача Волфганг Брукнер даде и последния сигнал, с което приключи шестата контрола на „сините” в Австрия.

Левски ще изиграе още една проверка, преди да отпътува за България - в събота срещу полския Арка Гдиня.