Капитанът на Левски Елин Топузаков е с разкъсан бедрен мускул на десния крак и това ще го извади от игра за близо 20 дни, съобщи старши треньорът на „сините” Станимир Стоилов.

Онзи ден по време на тренировка футболистите шутираха към вратата, като условието беше, който вкара гол си тръгва от тренировка. Именно при тези упражнения Елин Топузаков се е контузил и вчера е бил със силни болки, което наложи днес заедно с доктор Жан Филипов да отиде до клиниката по спортна травматология край Виена.

Там след направената му ехография е установено разкъсване на бедрен мускул на десния крак. Веднага след края на днешното обедно занимание Стоилов се обади на доктор Филипов, за да разбере какво е състоянието на капитана на тима, а след това старши треньорът съобщи на журналистите за лошата новина за Топузаков.

Така защитникът освен, че пропуска двубоите в Линдабрун срещу Бърно и Арка няма да играе и срещу Литекс за Суперкупата на България другата седмица, както и в двете срещи от втория предварителен кръг на Шампионската лига.