Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви по време на пресконференцията си във Финландия, че е доволен от хладното време, което посрещна отбора. Наставникът на „сините” сподели, че условията за игра и теренът на местния стадион са добри за футбол.

Утре шампионите на България излизат в първия си мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата на стадион "Ратина" е от 19.00 часа.

„Температурата тук е перфектна за игра, но Тампере трябва да се притеснява като дойде за мача у нас”, каза Станимир Стоилов, като визира горещото лято в България.

Старши треньорът на Левски заяви пред местните журналисти, че се надява „сините” да подобрят играта си като цяло, а не само в защита. Той сподели още, че иска неговите играчи да покажат много повече от това, което са показали срещу Литекс.

По време на пресконференцията Станимир Стоилов изрази съжалението си, че от отбора му ще липсват трима основни футболисти, които са играли ключова роля през миналия сезон – напусналият тима Станислав Ангелов и контузените Даниел Боримиров и Елин Топузаков.

„Тампере е отбор, който се развива, затова трябва да бъде уважаван”, каза още специалистът. На въпрос от страна на местните репортери, дали познава някои от звездите на Тампере, Стоилов заяви, че гледа на отбора като колектив.

Наставникът на „сините” за пореден път потвърди, че няма намерение да прави промени в стартовата си единайсеторка от мача с Литекс за Суперкупата.