Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви на летище София преди отпътуването на „сините” за Финландия, че няма да прави промени в стартовата си единайсеторка. „Ако не се случи нещо непредвидено, няма да правя никакви промени. Ще пусна отново този състав”, каза специалистът.

Стоилов допълни, че ще разчита на самочувствието и опита, който шампионите добиха в последните два сезона. „Не знам в какво състояние сме, но при всички положения трябва да покажем нужното самочувствие. Искам да изиграем мача до максимума на нашите възможности и да спечелим двубоя. Желая да видя познатия Левски от последните сезони в Европа”, категоричен бе наставникът.

„Тампере играе типичния скандинавски футбол. Не ме интересува, дали ще излязат с трима нападатели. Няма да се съобразявам с тях, а те трябва да са респектирани от Левски”, заяви Станимир Стоилов.

Треньорът на Левски не скри, че е доволен от привличането на Рабех. „Късно снощи разбрах, че двата клуба са стигнали до договорка. Собственикът на Левски ми каза, след снощната ни тренировка, че всичко с него е уредено. Остава да дойде в сряда и да подпише личния си договор с Левски. Ще го ползвам като централен защитник. На тази позиция не разполагам с две отлични двойки, а с четирима отлични футболиста”, завърши Станимир Стоилов.