След като два часа чакаха да излетят за Тампере футболистите на Левски за по-малко от 3 часа прелетяха разстоянието до този финландски град, където утре играят първия си евро мач за този сезон.

Те нямаха никакви проблеми на летището и бързо стигнаха до хотел „Sokos”, където бяха настанени да почиват преди тренировката.

Самото занимание бе изместено от Станимир Стоилов с половин час по-късно и е от 19 часа. Хотелът е в центъра на Тампере и е разположен на брега на едно от многото езера във Финландия.

Настанявайки се по стаите си футболистите откриха, че стадионът е на не повече от 500 метра и от прозорците на стаите си виждат една цяла трибуна и част от тревното покритие.

Мрачното време, което ги посрещна и дъждът, който превалява не развали настроението им, а напротив. Играчите се зарадваха, че са избягали от жегите, които ги преследваха в Австрия и България.

Половин час преди тренировката Станимир Стоилов ще даде пресконференция. Освен официалната делегация с отбора са 10 журналисти и 15 фенове, които утре ще подкрепят Левски.