Следващият съперник на Лудогорец в Шампионската лига Стяуа може да се подсили с нападател в навечерието на битките с разградчани. Това е добре познатият на "орлите" офанзивен футболист на Ботев Пловдив Юнес Хамза. 

Сагата около тунизиеца не спира да занимава румънските медии и те се допитаха до президента на букурещкия гранд Валериу Аргасеала до къде са стигнали преговорите с "канарчетата". Само до преди ден изглеждаше, че всичко е приключило лошо за Стяуа, но днес всичко е в обратната крайност. 

"Преговаряме с Ботев за Хамза. Получихме от тях разрешение да говорим със самия играч още след като се разбрахме за договора на Сърджан Лукин. Мога да ви кажа, че вече сме много по-близо до договор с Ботев и с всеки изминал час се приближаваме все повече."

"Даже смея да твърдя, че сделка ще има. Хамза е нашият приоритет пред всички останали трансфери и затова сме вложили усилия за него и вярвам, че ще имаме успех", сподели Аргасеала пред "Долче Спорт", цитиран и от вестник "Газета спортурилор". 

Първият мач между Стяуа и Лудогорец е на 19 август в Румъния. Надеждите на треньорския щаб на букурещкия гранд са до тогава да може да разчита на новото си попълнение, за да го пусне срещу разградчани. Хамза не игра за "канарчетата" в Европа и няма проблем да се появи срещу Лудогорец с екипа на евентуалния си нов клуб.