Ботев е отрязал първия опит на Стяуа да привлече звездата Юнес Хамза. В Румъния твърдят, че за тунизиеца са предложени 300 хил. евро, но "жълто-черните" са вдигнали мизата на половин милион. 

Днес наставникът Велислав Вуцов призна, че нападателят няма да бъде продаван на всяка цена, като за него ще се иска възвръщане на инвестицията. През зимата той беше най-скъпият трансфер на "канарчетата".  

"Хамза си заслужава цената, той е една инвестиция, която си заслужава. Каквото и ще да се прави, до Нова година той трябва да остане и да се развива, ако до 31 август не получим офертата, която да ни задоволява финансово. Той ни е най-скъпият футболист", заяви Вуцов. 

В същото време, на север от Дунав информираха, че още една звезда на Ботев представлява интерес за местен отбор. Това е другият нападател Феребори Доре, който е желан от ЧФР Клуж. 

В момента обаче конгоанецът не е ясно къде се намира, тъй като още не се е върнал от лагера на националния отбор на родината си. Вуцов призна, че нападателят ще бъде глобен, защото не вдига телефона си.