Почетният президент на Локо Пловдив Христо Бонев и капитанът Здравко Лазаров показаха как като поведеш с 2:0, можеш да паднеш с 2:3, както го сториха двамата в игра на карти срещу доктора на отбора Константин Павлов и футболиста Вальо Георгиев.

Всеки ден, след вечеря карето води битка за званието „най-добрите картоиграчи” в отбора на пловдивския Локомотив. И ако до тази вечер имаше спор коя двойка има повече победи, то от днес вече се знае кой е най-добрият дует на карти. Това са доктор Павлов и Вальо Георгиев.



След пристигането в Марбея първоначално предимството бе на страната на Павлов – Георгиев. Дуетът победи категорично с 4-1 игри, което не се понрави на Бонев и Лазаров, още повече, че получиха и много закачки от останалите за тежката си загуба.
Срещата реванш приключи с 3:1 победи за Лазаров и Бонев, което им оправи настроението. Двамата заявиха, че първият резултат е бил случайност и се дължал на лудия вървеж в картите на Вальо Георгиев.

Така се стигна до трети двубой на една от масите във фоайето на хотела. Срещата премина при голям зрителски интерес, тъй като имаше много хора, които така и не се разбра дали гледаха картоиграчите или двубоя от Примера дивисион между Еркулес и Барселона.

Бонев и Лазаров поведоха с 2:0 игри и предвкусваха успеха, но не така мислеха Павлов и Георгиев. Те намалиха на 1:2 победи и още преди да свърши мача на Барса, обърнаха нещата до 3:2 победи в своя полза, след като взеха двойна игра от Бонев и Лазаров.

Последните двама признаха превъзходството на победителите, но се зарекоха в най-скоро време да търсят реванш от тях.