В Славия няма проблеми с контузени играчи преди двубоя срещу Левски от 30-ия кръг на "А" група. Двата тима се изправят един срещу друг в най-старото столично дерби в събота от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Този мач можете да проследите директно с картина на Diema Sport, както и на нашата платформа Gong Play. Той ще може да се слуша и на честотите на "Дарик радио", както и минута по минута на нашата рубрика Livescore

Треньорското ръководство на "белите" ще може да разчита на наличните си футболисти, които са здрави и взеха участие в предишните мачове на отбора от втората шестица на шампионата в "А" група.

Изключение прави единствено Радослав Василев, който получи пети жълт картон в срещата с Марек преди седмица. Нападателят е основен голмайстор на "белите" през настоящия сезон, като има 10 попадения.

Славия се намира на девето място в класирането с актив от 37 точки и не може нито да се изкачи по-нагоре в него, нито да падне по-надолу. При победа пък Левски ще си гарантира и на теория първото място във втората шестица.