Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков сподели след контролата на „сините” срещу Спортист Своге (1:0), че на отбора му трябва време.

„Кой е казал, че трябва да сме готови за началото на втория дял от първенството. Не смятам, че трябва да се поставят такива дати или време. На тези футболисти със сигурност им трябват повече от 15-20 дни, за да станат отбор. Те са добри играчи, но кога ще се получи, бъдещето ще покаже”, категоричен бе Наско Сираков.

Той се съгласи със Станимир Стоилов, че отборът е стоял по-добре през първата част на двубоя, когато на терена бяха млади футболисти.

„Генерални изводи след такива мачове трябва да правят треньорите. Доволен съм от начина, по който се развиват нашите юноши от години, не от днес или вчера. Направихме много за тях и те ни се отблагодаряват подобаващо”, продължи Сираков.

„Пред медиите няма какво да коментирам това, което става в ЦСКА. На този етап в Левски не може да има тренировка, като онази в ЦСКА”, лаконичен бе по темата свързана с „червените” Сираков.

„Пропуските не ме притесняват. Определено е хубаво да създаваш положения, но днес и не създадохме толкова много. Мисля, че четири-пет положения за един мач не са достатъчни за отбор от класата на Левски”, завърши Наско Сираков.