Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков изрази недоволството си от показания футбол от страна на Берое. „Сините” направиха нулево равенство като гост на старозагорския тим в мач от 27-я кръг на А футболна група.

„Единият отбор играеше, а другият не правеше нищо. Да ви кажа честно, ако бях на мястото на треньора и на президента, щях да изгоня всички футболисти. Срамна работа е футболът, който играе Берое. Ако някой се радва на такава точка – халал”, категоричен бе шефът на „сините”.

„След такъв мач много трудно се коментира. Само ние сме си виновни след толкова много пропуски. Според мен нищо страшно не е станало. Трябва да си спечелим следващите мачове и да затвърдим цялостното си представяне през годината”, допълни Наско Сираков.

„В такива мачове, като реализираш един гол, можеш да вкараш и пет. Изпуснахме дузпа, а след това и други ситуации, като не вкараш, нормално е да не можеш да спечелиш”, каза босът на Левски.

Сираков заяви още, че не е доволен от терена, както и от ранния час на мача за Купата на България: „И времето, и терена не отговарят на изискванията за такъв финал.”

„Не се притеснявам, защото знам възможностите на нашия отбор. Със сигурност ще спечелим титлата”, завърши изпълнителният директор на „сините”.