Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че въпреки загубата на две точки от Берое не е притеснен. „Сините” направиха нулево равенство като гост на старозагорския тим в мач от 27-я кръг на А футболна група.

„Не съм притеснен. Имаме мачове с София, естествено трябва да повишим концентрацията си в завършващия удар.Според мен разликата не беше малка, нормално е мачовете в края на първенството да се играят при по-голямо напрежение”, сподели на пресконференцията след двубоя наставникът на „сините”.

„Още вчера казах, че не е нормално да се играят срещи при такова време. Не искам да обиждам домакините, но според мен това не е теренът, на който трябва да се играе финалът за Купата на България”, каза Станимир Стоилов.

„Не съм доволен единствено от това, че имахме 6-7 стопроцентови положения. Нормално е Телкийски да изпусне дузпата, както можеше и да се превърне в герой на мача. Днес играхме с противник, който почти не мина центъра, но срещата с Локомотив Сф се явява възлова. Там ще трябва да победим, ако искаме да спечелим титлата. Не гледам в канчето на нашите противници, очаквам ние да побеждаваме до края”, допълни още Стоилов.