Шефът на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира ситуацията около проваленото привличане на Спас Делев в ЦСКА. По-рано днес мениджърът Николай Жейнов изнесе подробности около случая „Делев“.

„Предложих на Спас заплата от 4000 лева до Нова година само за да тренира с нас. След Нова година заплатата му трябваше да стане 7000 евро. Говорих по този въпрос с неговия баща. Освен това, предложих на него и на мениджъра му 35% от трансфер в чужбина. В същото време обаче, от мои познати разбрах, че Спас Делев често се напива в нощните заведения, освен това е качил килограми. Разбрах, че тренира в Петрич, трябва да сте наясно, че Спас Делев се нуждае от ЦСКА повече, отколкото ние от него“, каза Илиев.

Шефът на армейците разкри, че е пожелал среща с всеки един футболен мениджър, за да уточни начините на работата си с тях.

„Аз съм достатъчно богат и не могат да ме купят. Нека мениджърите да мислят не само за комисионни, а и с тях да помагат. Ако не знаете, Жейнов е прибрал 70000 евро за двама смешни футболисти от Пловдив“, допълни Илиев.