Фенклуб Сектор Г обяви, че е готов на компромис по казуса с билетите преди двубоя между ЦСКА и Локомотив София от 31-я кръг на А група. Срещата е в събота от 17.30 часа и можете да я проследите в Gong.bg, на живо с картина в Gong Play, по телевизия Diema Sport и по Дарик радио.

"След проведени разговори с ръководството на клуба ни, по въпроса с билетите за събота, заедно решихме да направим компромиси и от двете страни. От хората, които се грижат за организацията в клуба, бе съобразено, че не е редно да не се продават билети в деня на мача и затова в събота, касите на ст.”Българска армия” ще работят от 10:00 до 17:00 часа. Също така се удължава и работното време в делничните дни, когато от същото място ще може да се закупят билети от 12:00 до 20:00 часа. От наша страна проявихме разбиране, защото се оказа, че за да се продават билети и на ”Армията” и на касите в кв. "Надежда” в деня на мача е непосилна задача за хората в клуба, които отговарят за това”, пише в съобщението от фенклуба на „червените“.

“Все пак главният проблем, това, че първоначално бе обявено, че в деня нармача билети няма да има е отстранен. Влизаме в положение на хората в клуба ни, затова ви приканваме да си закупите билетите от касите на нашия стадион, в указаните часове. Цените на билетите за нашия сектор са 8лв.

Всички заедно, да се борим за нашия ЦСКА София!
Всички заедно, в болка и в радост, обречени на вярност!

Всички в “Надежда”!
Събота, 17:30 часа”, призоваха “червените“ привърженици.

Касите на ст. “Българска армия” ще са отворени със следното работно време:
Сряда – до 20.00ч
Четвъртък - 12.00 – 20.00ч
Петък - 12.00 – 20.00ч
Събота - 10.00 – 17.00ч