Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков заяви, че футболистите му са победили тима на Берое с „повече желание и агресия“.

„Победихме с повече желание и агресия. Бяхме по настоятелни, въпреки че позволихме да ни изравнят“, коментира Станков.

Специалистът все пак допълни, че въпреки успеха и поредните точки в актива на тима, има претенции към играчите си.

„Определено има още какво да се желае. Футболистите ми не изпълниха едно единствено нещо, а то бе да задържаме повече топката. Именно затова допуснахме тимът на Берое да ни създаде толкова положения пред нашата врата. Ще се опитаме да отстраним този проблем, но важното е, че играем с много стръв и желание за победа“, каза още Сашо Станков.

„Бях предупредил нашия отбор, че ни чака труден мач и така се и получи. В игрово положение не се получиха някои неща. Имаше много напрежение в мача. Знаехме слабите места на Берое и мисля, че заслужено победихме.“

„Такава ни беше идеята и преди мача – да отбележим гол от статично положение, защото отборът на Берое играе затворено. След като обаче ни изравниха, бях убеден, че ще ще победим.“

„Не искам да давам оценки индивидуално. Знаете, че правихме отбора в движение, но не искам да се оправдавам в това. Знаете колко футболисти минаха, но в крайна сметка сглобихме боеспособен състав. Не искам да си поставяме някакви цели. На 99 % селекцията в отбора е приключила. Оставяме си един процент за един футболист“, сподели още Станков на пресконференцията след мача.