Бившият национал Росен Кирилов е изготвил доклад със състоянието и играта на Литекс, който е връчен на наставника на „червените“ Миодраг Йешич. Това призна сръбският специалист на днешната пресконференция. Кирилов бе назначен за скаут в ЦСКА в началото на годината.

„Росен направи много добър доклад. За мен обаче е по-важно как играе моя отбор, а не толкова съперника“, каза Йешич.

Той призна, че единствената въпросителна преди двубоя с ловчанлий е участието на Спас Делев. „Все още има дилема. Чакаме жълтата карта на Спас Делев. Нямам представа дали ще дойде. Той ще попадне в групата за мача, която е от 20 човека и ще видим какво ще стане до края на седмицата“, каза Йешич.

„Имам добри спомени от Литекс. Отлични отношения с Гриша Ганчев и други хора от ръководството на клуба. Заслужават уважение. На стадион „Българска армия“ ще посрещнем всички с уважение и като приятели. Ако някой обаче иска да вземе нещо от нас трябва да знае, че ще бъде битка. Трябва да мине през ада на „Българска армия“. Всеки отбор трябва да се приспособява към нас, а не ние към него. Трябва да оставим последния атом от силите си за победа“, каза Йешич преди дебютния си официален мач като треньор на ЦСКА.