Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич заплаши своите футболисти преди старта на пролетния дял на шампионата, като заяви, че който не изпълнява указанията му и не се раздава на 100 процента, ще седне на пейката, ще гледа мач от трибуните или пък ще бъде пратен в детско-юношеската школа.

„За резултатите отговарям само аз. Играчите отговарят пред мен за начина на игра и изпълнението на тактическите указания. Когато не изпълняват това, което им казвам има пейка, трибуна или школа. Трудно беше в тази подготовка някой да надхвърли предварителните ми очаквания. Не бих казал, че някой ме е разочаровал, но когато има такива, които не дават това, което се очаква, те вече няма да бъде сред нас. Възможно е още някой да отпадне от групата, ако не се представя на ниво. За момента можем да реагираме само по този начин и да намаляваме групата“, каза Йешич.

Той заяви още, че до лятото няма да бъде привличан нов играч в ЦСКА.

„Можехме да доведем още 10-15 играчи. На първия лагер имахме много предложения, на втория също. Гледахме 7-8 футболисти. С Аспарух Никодимов обаче взехме решение да не взимаме никого до края на сезона“, завърши треньорът.