Последното лятно попълнение на ЦСКА Тончи Кукоч съвсем доскоро изглеждаше и първият сигурен напускащ през зимата. Постоянно в чуждестранните медии излизаха информации, че той е пред трансфер в Динамо Киев. 

Но в последните часове новините от Украйна идват доста противоречиви информации за бъдещето му. Самият хърватски ляв бек обяви пред местното издание "Новини", че официалната оферта от киевския гранд е на бюрото му и той я обмисля. 

"Офертата е на бюрото ни и с мениджъра ми я обмисляме. Ако премина в Динамо, това ще е голям успех за мен. Ако остана в София, ставам шампион и ме викат в националния отбор. Това е бъдещето ми", сподели в типичния си нахакан стил хърватинът. 

Но малко след това дойдоха информации от други издания, че Кукоч няма да играе в Динамо, а и дори в другия местен тим, спряган за кандидат за подписа му - Днепър Днепропетровск. 

Според gazeta.ua., хърватинът е далеч от кариера в украинския шампионат, защото има възможност да заиграе в белгийския Стандард Лиеж. Изданието твърди, че тимът дава 1 млн. евро. Потвърждение за тази новина от друг източник обаче все още няма. 

Къде ще продължи бъдещето на Тончи Кукоч, предстои да разберем съвсем скоро. Иначе "червените" се надяват да изкарат поне седемцифрена сума за подписа му, а иглежда кандидати не липсват.