Хърватският ляв защитник на ЦСКА /София/ Тончи Кукоч в интервю за украински спортен сайт каза за евентуалния си трансфер в Динамо /Киев/:

"В този момент аз знам само, че моят агент работи за преминаването ми в киевското Динамо. Мисля, че в течение на десетина дни сделката ще бъде завършена. Агентът съобщи, че ЦСКА иска за моя трансфер два милиона евро, а Динамо е готов да заплати тези пари. Разбира се, ако остана в България до края на сезона, моята трансферна стойност ще нарасне. Динамо е велик клуб. Без съмнение, ако трансферът се осъществи, това ще бъде значителна стъпка в моята кариера", предаде БТА.

Както вече е известно, украинците са готови да броят около 2 милиона евро за хърватина, който пристигна на "Българска армия" в началото на сезона. Той не взе участие в последните мачове и контроли на тима за 2014 година, тъй като след наказанието си за дербито срещу Лудогорец (2:2) се контузи на тренировка. Въпреки това изявите на 24-годишния играч преди това очевидно са хванали окото на Динамо.