Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканв говори след изразителната победа на неговия тим над Миньор Перник с 3:0 в мач от 19-я кръг на А група.

„Анализи не обичам да правя. Имаше настроение и желание за игра важно е, че показахме мотивация и желание за игра. Искам да поздравя всички фенове, футболисти и ръководството, че прави всичко, за да се чувстваме добре. Все пак има още много работа – всекидневна“, започна Радуканов.

„Има умора, бяхме 2 седмици на лагер. Имаме мач и в сряда за Купата, и в събота за първенство, но така е направена нашата програма“, продължи специалистът.

„Фаворитите за титлата са ясни - Левски и Лудогорец. Нашата цел е да се забавляваме на терена и да забавляваме феновете. Ние искаме да изградим стил на игра. Благодаря на феновете подкрепата“, допълни още треньорът.

„Ще се опитаме да променим нрава на Иван Бандаловски. Доволен съм от Марсиньо. Неговите качества се видяха и днес. Физически не е на максимално ниво, както и Богомил Христов. Доволен съм от Костадин Стоянов“, завърши Радуканов.