Старши треньорът на Миньор Перник Николай Тодоров призна превъзходството на ЦСКА при загубата на „чуковете“ с 0:3 на „българска армия.

„Влязохме добре в мача. ЦСКА водеше играта, но без да създава стопроцентови положения пред нашата врата, с изключение може би на две центриране и един удар с глава на Присо. ЗА първия гол ЦСКА ни надигра с един двоен пас, който изведе Камбуров. После само пет минути по-късно ни вкараха гол. Неминуемо тези два бързи гола се отразиха на нашата игра. Опитахме се със смените да изнесем леко играта и да върнем поне един гол. Не успяхме, като цяло ЦСКА бе по-добрия отбор и заслужено победи“, сподели Николай Тодоров.

""До получаването на първия гол се опитахме да не даваме пространства на противника, за да може да не се стига до голови положения пред нашата врата. Битката за оцеляване ще продължи д последния кръг. Доста отбори сме на две-три точки. Ще се опитаме да направим промени и да спечелим нужните точки, за да ни дадат някакво спокойствие. Нашата селекция закъсня, както и подготовката. Това се отрази на отбора. За да спечелим точките, трябва да вкарваме и голове. Това са футболистите, с които разполагам. Нямам много голям избор за нападатели, но вярвам, че с тези футболисти ще успеем да останем в групата. Трябва да надскачаме във всеки един мач нашите възможности. Това ни е потенциала, с него трябва да се опитаме да надскочим себе си", сподели Тодоров на пресконференцията след мача.