Вратарят на Левски Пламен Илиев отговори доста уклончиво на въпроса има ли възможност да си тръгне от "Герена" през зимата. Той се представя много слабо през този сезон и след края на мача със Славия старши треньорът Георги Иванов разкри, че през зимата ще търси нов страж. 

"Ако Левски има нещо срещу мен... Но животът продължава, дали ще е в Левски, или в някой друг отбор. Всяко начало си има и край. Опитвам се да вляза във форма, но понякога каквото и да правиш, не се получава", сподели Илиев. 

Стражът имаше основна заслуга за втория гол в мрежата на Левски по време на мача със Славия, който прекърши тима му в търсене на победата на "Овча купел" с човек по-малко. Илиев призна грешката си. 

"Вторият гол си е абсолютно мой, признавам. Днес не се получиха нещата и не знам защо беше така. Напрежение при нас е нормално да има, защото не сме на мястото, на което трябва да сме."

"Иначе след Нова година имаме три мача, от които два можем да вземем и да влезем в шестицата, пък там каквото сабя покаже. За мен тази година беше много тежка, защото имах две контузии и ми е трудно да вляза във форма", сподели Илиев.