Отборът на Пирин Благоевград ще може да разчита на всичко най-добро за предстоящия мач с шампиона Лудогорец в събота. На тренировката днес на пълни обороти се включиха Мартин Тошев, Александър Дюлгеров и Александър Башлиев.

Нападателят беше заменен на полувремето на срещата с Ботев, но травмата му се оказа по-лека. Александър Дюлгеров също получи травма на мача срещу "канарчетата" още около 20-та минута, но това не му попречи да доиграе мача и дори да вкара така важния втори решителен гол за "орлетата".

Най-деликатно е положението с Александър Башлиев. Той пропусна въпросния мач срещу "жълто-черните". Някои медии днес дори прибързаха да го отпишат, като публикуваха информация, че Пирин търси нов десен бранител.

Изпълнителният директор Венко Попов бе лаконичен пред E79news: "Мисля, че с повече работа с кондиционния треньор, ще бъде на линия за мача с Лудогорец", коментира Попов. 

Той също така потвърди, че билетите за предстоящото домакинство на Лудогорец остават 5 лв., както и за всички мачове през сезона. В междинния кръг, който започва от днес, футболистите на Пирин Благоевград почиват, след като Литекс бе изваден от А група.

Срещата Пирин – Лудогорец е тази събота – 5 март, на стадион "Христо Ботев" в Благоевград от 16:30 часа. Този мач ще можете да проследите в ефира на Diema Sport, както и на нашата платформа Gong Play. За вас ще го следим минута по минута на Gong.bg, а ще можете да го слушате и на честотите на Дарик радио