Александър Бранеков по всяка вероятност ще излезе титуляр срещу Миньор.

Той ще замени в титулярната единадесеторка Кирил Котев, който направи няколко грешки и бе сменен в двубоя срещу Базел. Бранеков влезе на смяна и направи няколко добри отигравания, като дори спаси чист гол след удар на Александър Фрей. На практика Пенев няма други варианти за този пост.

Апостол Попов продължава да е контузен с болки в ръката, след като извади рамо на тренировки. Така централните защитници в ЦСКА са само Котев, Иванов и Бранеков, както и на тази позиция може да играе и Костадин Стоянов, но той е с контузия и не е ясно неговото състояние. Преди мача срещу Базел излязоха информации, че Стоянов е издържал медицинските тестове, но Пенев го остави извън групата.

Все още не се знае каква е ситуацията с другите контузени футболисти. Викторс Морозс почти сигурно ще пропусне мача, тъй като не е възстановен от травмата. Любослав Пенев ще решава и за Костадин Стоянов. Вчера накуцвайки след мача си тръгна и Павел Виданов, който излезе титуляр. Травмата на Виданов обаче едва ли е сериозна и Пенев ще може да го използва.

Посетете мача Базел – ЦСКА на изключително изгодна цена, пътуване със самолет с осигурен билет, за повече информация – ТУК.