Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев бе видимо изнервен на пресконференцията и направи възможно най-рязкото си изказване към играчите откакто пое отбора.

„По този начин до никъде няма да стигнем. Едно говорим цяла седмица, друго се получава в крайна сметка. Не мога да си обясня как играчи, които дни наред се борят на тренировки за титулярно място в крайна сметка разхождат фланелката”, каза треньорът на червените.

„Това е фланелката на ЦСКА. Ако някой продължават с изявите си по този начин, най-вероятно в края на сезона, а може би и още през зимата ще си кажем сбогом. Това просто не може да продължава. Няма да назовавам персонално кого имам в предвид, тъй като днес съм недоволен от абсолютно всички.”

„Най-добре този мач да бъде забравен на секундата, защото освен трите точни, нищо друго хубаво нямаше в него за нас. Трябваше да си решим двубоя още в първите минути, но не го направихме за пореден път.”

„Относно отсъжданията на рефера, не ме питайте или ако ме питате, попитайте ме защо не даде дузпа в първата минута. Ако е грешал, е ощетил и двата отбора.”

„Не мога да говоря сега за мача с Базел. Може и да има промени. Може и да няма. Има тренировки 4-5 дни, който най-добре се представи, той ще играе”, заяви Любо Пенев.