Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев определи група от 18 футболисти за домакинския мач от осмия кръг на А група срещу Сливен в неделя от 19:30 часа.

Впечатления прави, вратарската рокада, която наставникът е предприел. Пазилият срещу Рома Иван Караджов е получил почивка, а неговото място е заето от Здравко Чавдаров, който не е играл от реванша срещу Дери Сити насам.

В петък Караджов получи от Станимир Стоилов първата си повиквателна за мъжкия национален отбор на България и вероятно това е подтикнало Пенев да му даде време за отдих.

Старши треньорът на армейците дава почивка още трима свои футболисти и няма да ги използва в утрешния мач. Това са - Кирил Котев, капитанът Тодор Янчев, и Йордан Тодоров, докато Маркиньос е с травма от мача в Рим.

Техните места ще бъдат заети от Атанас Зехиров, който в последно време също не намираше място на терена и двамата португалски футболисти Давид Силва и Руи Мигел. Първият няма нито една минута записана с червената фланелка през новия сезон, като дори и не бе картотекиран за Лига Европа. Мигел пък за последно взе участие срещу Пирин и оттогава нападателят не попада в групата на тима.

Групата на ЦСКА за мача със Сливен:

Ивайло Петров, Здравко Чавдаров, Йордан Минев, Александър Бранеков, Павел Виданов, Костадин Стоянов, Иван Иванов, Коста Янев, Викторс Морозс, Светослав Петров, Тодор Тимонов, Атанас Зехиров, Спас Делев, Давид Силва, Иван Стоянов, Мишел Платини, Владимир Манчев, Руи Мигел