Босът на ЦСКА Димитър Борисов заяви за Гонг, че появилите се в медиите структурни промени в клуба са възможни.

Според него всичко трябва да бъде официално обявено в следващите няколко дни, но засега не бива да се прибързва.

Според в-к Труд обаче всичко е почти сигурно.

Той допълни още, че идеята за влизането в клуба на Гриша Ганчев е назрявала от седмици наред и не е плод само на провала в последния кръг в битката за титлата.

Най-вероятно до края на седмицата на пресконференция от ЦСКА ще обявят промените и ще начертаят план за близките години.

Няколко часа по-късно от ЦСКА официално отрекоха за готвените промени в клуба със следното обръщение:

Армейци,

в последните часове впечатление правят появилите се в медиите натрапчиви информации, в които са цитирани имена на уважавани от нас личности и дори са раздадени управленски постове в клуба ни. ПФК ЦСКА ЕАД носи отговорност пред всеки привърженик на любимия ни отбор, и поради тази причина от името на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, както и от това на президента Димитър Пенев, сме длъжни да се разграничим от доста прибързаното прогнозиране на „нова властова структура” на стадион „Българска армия”. Още повече, когато на единия от собствениците доста безотговорно се приписват думи, които той не е изричал.

Бъдете убедени, че всяка една промяна свързана с оперативното ръководство ще бъде своевременно поместена в официалния ни сайт. Всичко останало към този момент е плод на прекалено свободни интерпретации, с които клубът ни няма нищо общо.

ПФК ЦСКА ЕАД