Още двама футболисти осъдиха Сливен и вече чакат да вземат задълженията си чрез частен съдебен изпълнител, който пък трябва да прибере задълженията на ЦСКА към Сливен.

Двама от основните футболисти на сливналий от миналата година - Владислав Ямуков и Деян Христов са спечелили дела в Сливенския районен съд.

На 11 март нападателят Деян Христов печели делото в съда, като Сливен е осъден да заплати 35 000 лева на футболиста, като освен това футболният клуб трябва да заплати и разноските по делото в размер на 1275 лева.

Няколко дни по-късно, на 16 март, и Владислав Ямуков печели дело срещу отбора на Йордан Лечков. Според изпълнителния лист Ямуков има да си прибира 20 000 лева от Сливен, като освен това трябва да бъдат платени разноските по делото в размер на 400 лева.

Върху присъдените на футболистите задължения започва да тече лихва до погасяването им от страна на Сливен.

Това са поредните футболисти, които осъдиха тима на Йордан Лечков. Преди това дела спечелиха Васил Велев, Илия Илиев, Стефан Киков и Марко Марков. Велев вече прибра крупната сума, която Сливен му дължеше, като парите дойдоха от ЦСКА. Същото трябва да се случи и с другите играчи, които вече имат изпълнителни листове.

Сливен има сериозни задължения, свързани с данъци и осигуровки, като вероятно и тези дългове ще бъдат погасявани от ЦСКА.