Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов отхвърли всички обвинения за побой над манекенката Катрин Вачева. Според играча, жертвата му, която информира полицията за инцидента, си е измислила всичко това, като може би причините са свързани със слава, пари или просто е искала да си уголеми гърдите.

В интервю за предаването на Иван и Андрей, той се усъмни, че снимките на супения нос на моделката са правени сега. Според него това са фотоси от времето, когато Катрин си е правила операция на носа.

„Хората ми измислиха този прякор Феномена, може би, защото съм добър на терена. Смятам, че съм силен на терена, а не в дискотеката. Като малък съм мечтал да играя за ЦСКА, но ЦСКА не е моят таван. Аз не излизам всяка вечер и не съм изгонен от три клуба, както се пише”, започна интервюто си играчът на „червените”.

„Не съм казал, че съм я бил, не съм я докосвал. Няма нищо такова, докосвал съм я интимно. Първата ни среща беше у тях. В 2.30 през нощта тя се прибра от Варна и спах у тях, правихме секс”, сподели Орлин Орлинов.

„Това, за което казва тя не беше първата среща, общо два пъти сме се виждали. Още първия път правихме секс. Аз вече казах как се запознахме – във Facebook. Ходи до Варна, имаше интервю там, тя се има за журналистка и каза, че ще се прибере в 1-2 през нощта”, продължи разказа си Орлинов, който добави, че Катрин го е поканила у дома си през нощта, преспал е у тях и се уговорили на другия ден Катрин да го вземе от дома му.

„Тя дойде да ме вземе в 11 часа. Нейни приятелки казаха да ходим на дискотека, ходихме, и след това се прибрахме. Полицията видя от записите как идва да ме вземе с колата. Навсякъде има камери”, каза още Орлинов.

Водещите показаха снимка на пребитата Катрин Вачева, а коментарът на играча бе: „Аз за първи път я виждам така. Никога не съм я удрял. Предполагам че тази снимка е от преди известно време, когато си е правила операция на носа. Предполагам, че е от тогава. Когато ти е счупен носът, не можеш да сложиш очила, а тя имаше такива, когато гостуваше в Шоуто на Слави.”

На въпрос, коя е Петя Вълчанова, момиче оплакало се, че също е било бито от Орлинов, той сподели, че не я познава. Но след това уточни, че тя е имала взаимоотношения с неговия приятел Кондов.

„Избухлив съм, удрял съм жена. Няма значение дали е жена, или мъж. Има неща, които може да направи една жена, за да я ударя.”

Относно Венци Стефанов, Орлинов сподели, че преди да го прибере полицията, босът на Славия е знаел за случилото се и му се е обадил по телефона. „Той знаеше за случката преди полицията да дойде у нас. 24 часа бях в ареста. Видеозаписите излязоха на другия ден, аз съм си спокоен, знам какво било. Не знам какво цели с това тя – слава ли, пари ли, циците ли иска да си направи. Откъде да знам коя какво ми мисли на мене. Да, мога да се контролирам”, завърши Орлинов.