Момичето, пребито от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов, разкри ужасяващи подробности от злощастната вечер. Моделът Катрин Вачева сподели, че се е решила да отиде в полицията и да разкрие цялата история, защото си дала сметка, че може някой ден това да се случи и с друго момиче, което обаче да няма късмета да се измъкне живо от този ужас. Пред bTV тя каза, какво е преживяла и как след 8-10 часа мъки е успяла да се спаси.

„В момента, в който го спрях пред тях и понечих да сляза, той ме удари и ми счупи носа. Понечих да бягам, паднах и започна да ме удря навсякъде. Пищях, но никой не ме чу, никой нищо не направи. Имах кръв по лицето, по устата. Каза ми: „Ако пищиш, по-лошо ще стане”. Вкараме в стаята си, заключи ме. Падах от едната страна, удряше ме, после от другата страна”, разкри манекенката.

„В един момент със сетни сили се изправих, хвана ме за брадичката и ми каза, че трябва да го слушам и да правя каквото ми каже. Извади ми една фланелка на ЦСКА и ме накара да я облека. Отиде в другата стая, започна да рови там, където са вилиците и лъжиците. Помислих, че ще вземе нож, че ще ме убие. Той обаче ми донесе два аналгина. След това ме прегърна, каза, че ще ми мине, че съм била много специална за него. Имаше много кръв, навсякъде. Казах му, че искам да отида на лекар”, продължи историята си Катрин Вачева, която е с редица наранявания по тялото.

„Видях, че ключът е под лаптопа му, а телефонът ми е в обувките. Взех ги. По стълбището всичко беше в кръв. Стигнах до колата, беше отключена, както ме беше измъкнал от нея и тръгнах”, добави пребитото момиче.

„След това започна да ми пише съобщения. Каза ми „Да, луд съм, но нищо не можеш да направиш” – добави още Катрин, която не скри, че футболистът е искал тайната им да остане между двамата и тя да се върне при него.

„Докато бях там, аз го помолих да се измия от кръвта, каза ми: „Когато аз реша да те измия”. Каза, че хубавите жени трябва да се бият. А в случая, че аз съм известна, трябвало да ме бият още повече.”

На въпрос, защо е решила да даде гласност на случилото се, Катрин Вачева сподели: „Той изглежда нормално момче, но в него живее един психопат. Той е футболист, хубаво момче, ще привлече и други момичета, ще ги заведе там и някоя няма да може да излезе.”