Опитният футболист Даниел Пеев се присъедини към тренировъчния процес на "белите" в седмицата преди най-старото столично дерби с Левски тази събота.

Двубоят Славия – Левски от 26-я кръг на А група ще се играе на 19-и март от 14 часа и можете да го следите в Gong.bg и да го гледате в Gong Play и по Diema Sport, както и да го слушате по Дарик радио.

Атакуващият халф за последно игра във втородивизионния казахстански Спартак Семей, но от няколко месеца е без отбор. След като чакаше до последно да си уреди нов трансфер зад граница Пеев се реши в крайна сметка да остане поне за сега в България.

Помощник треньорът на Славия Мартин Кушев, с когото Пеев бе съотборник от първия си период от Овча Купел преди четири години, е поканил футболиста да покаже качествата си пред руския треньор Александър Тарханов,след което да бъде преценено дали ще му бъде предложен договор поне до края на шампионата.

Въпреки, че до този момент Пеев не е имал отбор, халфът е тренирал на пълни обороти с тима на Витоша Бистрица и е в пълна кондиция.

Припомняме, че и Атанас Курдов тренира с отбора на Славия, но за разлика от Пеев е по-изостанал кондиционно.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS