Официално бе прието ЦСКА да посрещне Видима Раковски на стадиона в Каварна. Българският футболен съюз потвърди решението на своя сайт.

„По взаимна договореност на двата клуба и дадено съгласие от „Калиакра" /Каварна/ срещата за първенство на „А" ФГ от XVIII кръг между „ЦСКА" /София/ и „Видима Раковски" /Севлиево/ ще се играе по програма на 13.03 /неделя/ 2011 г. от 18.00 часа на стадион „Каварна" в гр.Каварна поради наложено наказание „лишаване от домакинство" на отбора на „ЦСКА" – София”, съобщава БФС.

Прословутото наказание от една среща, наложено от ДК към БФС на ЦСКА за поведението на публиката от мача с Левски придоби доста интересни кривини и промени.

Най-напред в понеделник се разбра, че „червените” и Видима са постигнали съгласие, мачът да се играе на националният стадион „Васил Левски”. Това предложение обаче бе отхвърлено на вчерашното заседание на СТК.

Комисията реши мачът да се играе в Ловеч. В крайна сметка обаче след тройно разбирателство между ръководството на „червените”, това на Видима и кмета на Каварна Цонко Цонев бе взето решение двубоят да се играе в Каварна.