Голямото шоу на 15-и февруари в Арена Армеец наближава, така че Гонг ви дава още една възможност да се подготвите за „синия“ спектакъл.

Ако обичате Левски и това се споделя от цялото ви семейство, изпратете ни ваша снимка, на която позирате с фен артикули на любимия „син“ тим. Изпращайте фотосите, на които сте заедно с членове на семейството ви, на следния имейл адрес: levski1502@abv.bg

Трите най-добри снимки ще донесат на трите семейства възможността да се докоснат до люмиците си от баскетболния и футболния отбор на Левски по време на шоу мача на 15-и февруари в Арена Армеец.

Подаръкът им ще е снимка с някои от големите фигури в „синьо“ и още един незабравим спомен за семейството им.

Изпращайте ни вашите семейни снимки до 11-и февруари, включително, на посочения имейл адрес: levski1502@abv.bg, а на 12-и Гонг ще обяви победителите.

Напомняме, че присъствието ви в Арена Армеец струва 10 лева, а със събраните средства от билетите, които всички зрители ще закупят, ще бъде подсигурено съществуването на баскетболния Левски.

Билетите вече се продават в межата на TicketPro, както и на касите на Арена Армеец, на стадион „Георги Аспарухов“, ул. Тодорини кукли 47 и в Националния клуб на привърженика на бул. Тодор Александров 23.

Върху билетите ще можете да намерите и другите начини да помогнете на Левски – чрез DMS кампанията – LEVSKI на номер 17 777 и посредством PayPal – на клубния адрес levskisofiabasket@abv.bg.

По време на мача ще бъдат пуснати и нова партида специални артикули, приходите от които ще отидат в помощ на отбора.

Очакваме ви!