Клип с гласовете на Томислав Русев, Тити Папазов и Георги Иванов ще тръгне в ефира на Дарик радио, от днес.

Той е посветен на предстоящото събитие на 15 февруари 2015-та година, когато от 15:00 ще се състои футболно-баскетболно шоу в "Арена Армеец", в подкрепа на баскетболния мъжки състав на Левски.

В клипа, спортният директор на футболния клуб Георги Иванов участва с послание, записано в Турция, където "сините" са на лагер. Старши треньорът на тима Стойчо Стоев сподели пред всички медии в турския курорт, че ще промени програмата на отбора, за да присъства на 15-ти в "Арена Армеец".

Капитанът Владимир Гаджев и останалите футболисти приеха присърце идеята да се обедини "синьото" семейство.

Участието в клипа на Тити Папазов е с негови емоционални реплики, изречени в последно време, около драмата с оцеляването на водения от него тим.

С какво участва радио журналистът Томислав Русев, ще запазим в тайна, до появата на клипа...

"Сините" привърженици също имат участие в клипа, като най-ярко е то със скандирането "Сърце, душа, за Левски София!"

Специално за сайта Gong.bg, Георги Иванов направи снимка, с един от стикерите, пуснати от баскетболния клуб, на който пише "Никога не ще останеш сам - 15.02, 15:00".

Целта на клипа е да се увеличи максимално броят на хората, които ще подкрепят баскетболния Левски.

Събитието на 15-ти е от 15:00, а билетите - всички с цена от 10 лева - вече са в продажба в мрежата на TicketPro, на касите на Армеец Арена, на "Тодорини кукли" и "Тодор Александров". Те ще се продават и в петък, от 18 часа в зала "Универсиада", когато Левски приема Берое във важен мач от НБЛ.