Новият старши треньор на Литекс Петко Петков стартира с равенство начело на тима. „Оранжевите” записаха 1:1 като гост на Берое, а наставникът не бе особено доволен от случилото се.

„Не съм щастлив от точката, мисля, че изпуснахме победата в мача. Има какво да се желае от играта, но видяхте, че при 1:0 имахме положения, повече от домакините, които изпуснахме”, сподели наставникът.

„Мисля, че включването на Светльо Тодоров не е изненада, той е един от най-добрите нападатели в България. И аз не съм доволен от второто полувреме на отбора, но може би се дължи на това, че имахме по-малко време за възстановяване след тежкия мач с Жилина.”

„Не мога да кажа, че се отпуснахме през второто полувреме, по-скоро ни липсваше концентрация.”

„Предизвикателство е да съм начело на тима, отговорността, разбира се, че е голяма. Не мога да коментирам съдийството, все пак реферът е много по-близо от нас при тези положения. Надявам се да спечелим купата”, завърши Петко Петков.

След няколко дни Литекс и Берое ще се сблъскат отново в спор за Суперкупата на страната. Двубоят е на Националния стадион „Васил Левски” в сряда, 11 август.