Старши треньорът на Берое Илиан Илиев сподели, че отборът му има още върху какво да работи, за да подобри играта си. Въпреки това „зелените” стигнаха до 1:1 като домакин на шампиона Литекс.

„Искахме да победим, но трябва да се примирим с равенството. Допуснахме няколко опасни контраатаки, знаем, че имат бързи футболисти, а трябваше да реагираме на това”, сподели след мача Илиан Илиев.

„Видяхте, че накрая хората ни дадоха малко сили и успяхме да изравним. Останаха ни няколко само играча от миналия сезон и ако трябва да разчитаме само на Слави Жеков, няма да стане. Смятам, че хората, които влязоха свършиха работата си”, уточни наставникът на Берое.

„Успяхме да понатиснем отбора, но когато има напрежение и се гони резултата… Нормално е, накрая имаше и умора. Нормално е да минем през някои стъписвания. Влади Златинов е тип нападател, който не може да играе сам напред, нямахме продължения на атаките, когато стигнеха напред, така беше в мача с Рапид.”

„Липсва ни още малко, особено при атаките от фланговете, при завършващите удари, но ще ги поработим тези неща. Ако има желание от футболистите, ще се подобрят и тези неща”, завърши Илиан Илиев.

Старши треньорът имаше претенции към отсъжданията на главния рефер, като визира приказка за пианиста.