Собственикът на Миньор Никифор Вангелов се появи на днешния мач срещу Локомотив Пловдив. Това бе първата публична поява на Вангелов след информацията, че е издирван от полицията.

„Историята около мен беше творчество на ваши колеги журналисти. Има го това в живота. Той продължава напред и всичко предстои. Не бих казал, че това се отрази на отбора. Направихме един прекрасен мач с ЦСКА в най-тежкия момент. Изпуснахме победата в последните минути”, каза Вангелов.

„Съжалявам, че пропуснахме победата. Видяхме красив футбол. Бяхме ощетявани от съдиите този сезон. Надявам се следващия сезон да сме с класа над това, което сме в момента. С всяка следваща година амбициите са по-високи. Преди началото определихме 6-8 място и мисля, че го изпълняваме. Точките и на Литекс, и на Левски бяха благодарение на съдиите. Играем честно до края независимо срещу кого. В този живот трябва да има справедливост. Предпочитам да изпадне този, който заслужава. Локомотив Пловдив имат лице, имат футболисти, но съжалявам, че не ги победихме”, каза Вангелов.