Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов смята, че тимът има достатъчно време, за да се подготви добре за втория квалификационен кръг в Шампионската лига.

Шампионът на България победи ФК Краснодар в първата си контрола в Австрия с 3:2. След спаринга стражът сподели пред Diema sport, че все още не се чувства напълно във форма.

„Все още сме начало в подготовката, видяхте, че националите, които се присъединиха беше дадена почивка, така че нямахме достатъчно играчи. Момчетата се измориха през второто полувреме, но все пак стояхме добре срещу Краснодар“, каза Владислав Стоянов, който пази през първото полувреме на контролата.

„Докато съм в Лудогорец, ще давам най-доброто от себе си. Докато съм тук, ще се раздавам напълно. Още не съм в оптимална форма, но има време до края на подготовката.“

„Марселиньо игра на своята позиция, но той е невероятен футболист, доказал своите качества. За него не е проблем да е на която и да е позиция. Лукас Саша също се справи много добре, въпреки непривичната си позиция, но има треньорско ръководство, което ще им дава оценки“, коментира вратарят.

„Доста от играчите се пренаситиха с успехи и се налага освежаване. Надявам се новопривлечените да успеят да заместят тези, които си тръгват, даже и да надградят. За разлика от изминалата, тази година очакванията са да влезем отново в групите, но няма да е фатално и да не влезем, за мен не е маловажно и участието в Лига Европа“, каза още Владо Стоянов.