Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро остана доволен от представянето на играчите си в мача с Краснодар. Шампионите надделяха с 3:2 над силния руски тим в първата си контрола от подготвителния лагер в Австрия. 

На почивката момчетата на португалския треньор водеха с 3:0 и показаха хубава игра. При това, мнозина от тях играха на непривични позиции, а новото попълнение Лукас Саша дори беше върнат като централен защитник. Но според наставника, тези рокади няма да са постоянни. 

"Много доволен съм от играчите, през втората част момчетата бяха малко изморени, но това е нормално. С времето момчетата ще играят все по-добре и все по-добре, затова съм доволен от видяното." 

"Направих тези вътрешни рокади в състава, защото нямах достатъчно смени. Но за в бъдеще всички ще бъдат на собствените си позиции и няма да се налага да местя играчите. Лукас Саша се справи много добре на новата позиция, но с времето няма да има повече такива промени." 

"Вкарах моите идеи, ще продължим да играем в същия стил и по този начин ще продължаваме напред", сподели веднага след двубоя пред камерата на Diema Sport наставникът на Лудогорец.