Отборът на Левски ще брани челната си позиция в класирането на „А“ група срещу Монтана като гост днес от 14.30 часа.

„Сините“ водят в класирането с 25 точки, изпреварвайки Литекс и Лудогорец, които са с точка по-малко. Монтана пък е на предпоседното място с 12 точки.

Двубоя Монтана - Левски можете да следите в Gong.bg и да го гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и да слушате на честотите на Дарик радио.

В разтегления заради балотажите 14-и кръг обаче ловчанлии вече изиграха своя мач в Благоевград срещу Пирин и не го спечелиха – 1:1.

Същевременно шампионите от Лудогорец също днес ще изиграят своята среща от кръга, гостувайки на Локо Пд.

Аймен Белаид попадна в групата на Левски за двубоя с Монтана, но до последно ще е под въпрос за двубоя.

„Всеки мач е тежък. Ставам вече банален, но всеки противник има някакви стойности и всеки мач е сериозен. Виждате какво става в българското първенство. Не винаги тези, които на пръв поглед са по-добрите отбори, успяват да спечелят“, заяви наставникът на Левски Стойчо Стоев.

"Миналата година победихме Левски с желание, хъс и много борба. Дано се получи и в понеделник. За мен усещането е по-различно, аз съм юноша на "сините. Искам да покажа, че незаслужено бях изгонен и се надявам да победим", каза от своя страна защитникът на Монтана Асен Георгиев, който е юноша на Левски.