Oтборът на Левски проведе тренировка на официалния терен на стадион "Георги Аспарухов" като част от подготовката за гостуването на Монтана в понеделник, като Владислав Мисяк пропусна заниманието.

"Сините" излязоха на терена в 15.10 часа след половинчасов видео разбор. Днес треньорският щаб заложи на разнообразна сесия от упражнения за контрол върху топката.

В средата на заниманието бяха изпълнени квадрати, а тренировката завърши с двустранна игра.

Владислав Мисяк изпитва болки след 1/8-финала за Купата на България с Несебър, а готвещият се на облекчен режим вчера Аймен Белаид се вклчи в първата част от сесията, след което продължи по индивидуална програма.

Утре "сините" ренират в 15.00 часа, след което заминават за лагер преди мача с Монтана. Заниманието е изцяло закрито.

Футболистите на играят в понеделник срещу Монтана. Мачът от 14-я кръг на А група е от 14.30 часа и можете да го следите в Gong.bg ида го гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport.

 

Oтборът на Левски проведе тренировка на официалния терен на стадион "Георги Аспарухов" като част от подготовката за гостуването на Монтана в понеделник."Сините" излязоха на терена в 15:10 часа след половинчасов вдиео разбор. Днес треньорският щаб заложи на разнообразна сесия от упражнения за контрол върху топката. В средата на заниманието бяха изпълнени квадрати, а тренировката завърши с двустранна игра.Днешното занимание пропусна Владислав Мисяк, който изпитва болки след 1/8-финала за Купата на България с Несебър, а готвещият се на облекчен режим вчера Аймен Белаид се вклчи в първата част от сесията, след което продължи по индивидуална програма.Утре "сините" ренират в 15:00 часа, след което заминават за лагер преди мача с Монтана. Заниманието е изцяло закрито.

Posted by Levski news on Saturday, October 31, 2015