Синдикът на ПФК ЦСКА Дора Милева внесе яснота около около случващото се на стадион "Българска армия". 

Милева първоначално сподели, че служителите на стадиона са били изгонени от хора на Гриша Ганчев и входовете са били затворени. В последствие тя все пак уточни, че ситуацията не е толкова драматична като клубът ще може да осъществи първата си тренировка за сезона.

"Няма служители, служителите са напуснали. Има представители на Гриша Ганчев, Милко Георгиев, председателят на Управителния съвет. 
Разговаряхме с тях, имаше издадена заповед за недопускане на външни лица, но се оказа, че заповедта вече е скъсана. Заповедта беше на изпълнителния директор Николай Паслар." 

"Съгласихме се, че трябва да има тренировка и че феновете ще бъдат допуснати и не трябва да има ескалация на напрежението и феновете трябва да се държат възпитано. Ако искат да гледат тренировката, могат да я гледат."
"Поех ангажимент да се използва само пистата и никой да не навлиза дори с топка в тревата, за да не се увреди. Ако искат да тренират, ще тренират на игрищата."
"Всички сме окей. Към момента съм удовлетворена", уточни Милева, която отговори с "Не е нормално" на въпроса, дали е нормално да има два клуба ЦСКА. "Ще си има ЦСКА".

"Ще разговарям с феновете, които организираха играчите. Предполагам, че няма да се стигне до ескалация на напрежението."

"След като аз съм задавала въпроси как ще се организира спортната дейност и не съм получила отговор, би следвало аз да предприема някакви действия", допълни Милева.