Малко, след като хора на Гриша Ганчев заключиха входовете на стадион "Българска армия", ръководството на клуба излезе с изявление до синдика на ПФК ЦСКА АД Дора Милева, която обяви, че тази вечер дружеството ще започне подготовка.

Ето пълният текст на изявлението:

До г-жа Дора Милева, иззела функциите на изпълнителен директор на НОВЕ Холдинг АД

Уважаема г-жо Милева,

Изключително радостни сме от ентусиазма ви да развивате спорт и в частност българския футбол. Ние винаги сме подкрепяли спортните проекти, така ще постъпим и в този случай. Не искаме да стават ексцесии сред феновете, искаме мир и любов!

От публикации в медийното пространство научаваме, че организирате сборове, лагери и тренировки. От наша страна няма никакъв проблем да използвате съоръженията на „Армията“, заповядайте! Единствената ни молба е да не стъпвате и да не провеждате занятия на основния терен, защото е след ремонт и тревата има нужда от технологично време да заздравее.

Очакваме ви!

А на състезателите от детско-юношеската школа на ЦСКА и на техните родители искаме да кажем да бъдат спокойни, да не се поддават на евтини провокации и махленски заплахи за прекратяване на кариерите им. Ние вярваме, че всички от ДЮШ на ЦСКА са щастливи, защото тренират в най-големия отбор и се докосват до най-добрите футболисти!