Футболистът на Монтана Йордан Тодоров беше категоричен след поражението с 1:3 от Берое в 28-ия кръг, че заедно със съотборниците си ще направи всичко възможно, за да завършат пред Пирин в крайното класиране.

„Тежко е да се говори след такъв мач, но може би толкова са ни възможностите, толкова могат футболистите и трябва да приемем това“, сподели Тодоров.

„Ние ще се борим докрай, ние трябва да изиграем всички мачове докрая и да направим всичко възможно да запазим отбора така и да вдигнем летвата още малко, за да наберем точки и да избегнем баража“, коментира футболистът на Монтана.

„Много са нещата, но нека да оставим на специалистите да говорят, не искам да давам оценки на моите колеги. Трябва да си дадем сметка къде сме и да не се заблуждаваме, да гледаме реално на нещата.“

„С Литекс трябва да умрем там, за да стигнем финала. В този мач, ако не умрем на терена, а изглеждаме както днес, нямаме шанс. Това ни е възможността да се покажем в малко по-добра светлина. Ще направим всичко възможно и в шампионата да сме пред Пирин“, завърши Йордан Тодоров.