Временният наставник на Берое Пламен Липенски коментира категоричния успех на тима над Монтана с 3:0 в двубой от 28-ия кръг на А група.

"Доволен съм от победата, момчетата изпълниха всички указания, които си поставихме преди мача, посвещавам успеха на щаба ни -, на Хубчев, на Левон и Армен, благодаря и на духа на момчетата", каза Липенски.

"Нямаше време да се променят много неща. Едно разместване на играчите по терена имаше, вкарах и Сърмов в мача. Само, който не е играл футбол само той не знае какво ни беше, успяхме да си изясним доста неща, трябва да работим с напрежението", допълни той

"Винаги съм готов да водя Берое. Аз съм син на Стара Загора, там съм се родил, израснал, задължен съм, ако ръководството иска да остана на поста, аз съм готов да работя. Вече 20-22 години работя върху физическата подготовка на отборите, там плувам в свои води", допълни той, отговаряйки на въпрос дали би останал да води Берое.

"Защо да не вкараме два гола на "Армията". Няма да отиваме да се предаваме в София", допълни той по повод предстоящия реванш от 1/2-финалите в турнира за Купата на България.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS