Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев нападна съдията на мача с Ботев Цветан Кръстев. Според него, той е повлиял за загубата на тима му. "Червените" паднаха с 2:3 в Коматево и се отдалечават все повече от Европа. 

В същото време, той е доволен от мача като цяло и намери положителните и отрицателните неща от представянето на играчите му в този мач. 

"Ясно е, че поздравяваме съперника, стана един приятен мач. Ние допуснахме тактически грешки, особено в защита и затова противникът вкара един гол повече от нас. Анализът остава в съблекалнята, предстои ни много работа." 

"Имаше позитивни неща. Вместо да водим с много, пускаме гол. Трябва да го променим. Нека не отваряме темата за съдийството. Както имам забележки към моите играчи, така имам и към съдиите."

"Първата част имаше втори жълт картон за Гамаков, но съдията не го бил видял. Това ми приличаше на добре изпълнена поръчка, добре свършена работа. Ние ще си направим нашите заключения, играхме добре и с 10, и с 11 човека." 

"Продължаваме да тренираме, имаме два финала до края, не съм доволен от точките, но ние ще тренираме, ще играем до края и продължаваме. Неща извън футбола и за лиценза не коментирам", сподели Пенев.